My name is Konrad, and I am a 21-year-old professional from Poland seeking job opportunities with visa sponsorship. I have a high school diploma and relevant work experience in both the military and logistics sectors.
Military Experience: 1.5 years of service in the Polish Territorial Defense Forces, where I developed discipline, teamwork, and operational skills.
Warehouse & Forklift Experience: 6 months as a warehouse worker and forklift operator, gaining experience in logistics, inventory management, and warehouse operations.
I am eager to contribute my skills and dedication to a dynamic team. I am open to various positions that match my background and am highly motivated to relocate for the right opportunity.
I would appreciate the opportunity to discuss how my experience and commitment can benefit your company. Please feel free to contact me at emai: dkonrad26@proton.me or +48 577 078 090.
Thank you for your time and consideration.
Szanowni Państwo,
Nazywam się Konrad i mam 21 lat. Pochodzę z Polski i poszukuję pracy z możliwością sponsorowania wizy. Posiadam wykształcenie średnie (liceum) oraz doświadczenie zawodowe w wojsku i logistyce.
Doświadczenie wojskowe: 1,5 roku służby w Wojskach Obrony Terytorialnej, gdzie zdobyłem umiejętności pracy zespołowej, dyscypliny oraz działania w trudnych warunkach.
Doświadczenie magazynowe i obsługa wózka widłowego: 6 miesięcy pracy jako magazynier i operator wózka widłowego, co pozwoliło mi zdobyć doświadczenie w logistyce i zarządzaniu zapasami.
Jestem gotowy do podjęcia pracy w różnych branżach zgodnych z moimi kompetencjami i zmotywowany do relokacji.
Będę wdzięczny za możliwość rozmowy na temat tego, jak moje doświadczenie może przynieść korzyści Państwa firmie. Zapraszam do kontaktu pod adresem dkonrad26@proton.me lub numerem telefonu +48 577 078 090.
Dziękuję za poświęcony czas i rozważenie mojej kandydatury.