👑 Richard Heart oczyszczony z zarzutów – PulseChain gotowy na wielki sukces!

28 lutego 2025 roku to dzień, który przejdzie do historii kryptowalut

Dzień, który zapowiadałem od co najmniej TRZECH LAT! Dziś oficjalnie ogłoszono, że Richard Heart, geniusz stojący za HEX, PulseChain i PulseX, został oczyszczony ze wszystkich bezpodstawnych zarzutów, które jak czarna chmura wisiały nad jego wizją. Dla tych, co wciąż nie łapią, o co chodzi w tych projektach – słuchajcie uważnie: PulseChain to nie żarty, to rewolucja, na którą czekałem i o której krzyczałem od lat!

PulseChain to blockchain warstwy 1, który powstał jako ulepszona, turbodoładowana wersja Ethereum. Co więcej? Sieć główna Ethereum (mainnet) była dla PulseChain jak poligon testowy – PulseChain skopiował jej stan, ale oferuje niższe opłaty, błyskawiczne transakcje i ekologiczne podejście dzięki proof-of-stake. To nie jest zwykły fork – to projekt, który ma zamiar zmiażdżyć konkurencję w DeFi!

Oczyszczenie Richarda Hearta z tych absurdalnych oskarżeń – oszustwa, niezarejestrowane papiery wartościowe – to jak zerwanie kajdan z giganta. „Mówiłem o tym od trzech lat, a teraz nadszedł TEN moment!” – krzyczę z triumfem! Od dzisiaj „sky is the limit” dla PulseChain! Sieć może w końcu rozwinąć skrzydła, przyciągając tłumy użytkowników, deweloperów i inwestorów, którzy zrozumieją, że to, co zapowiadałem, staje się faktem!

HEX, PulseChain i PulseX od początku były jak dynamit – budziły kontrowersje, ale i fanatyczną wiarę społeczności. Teraz, bez prawnych łańcuchów, szykujcie się na eksplozję – adopcja i wartość rynkowa poszybują w kosmos! Czy to początek nowej ery dla kryptowalut? O tak, i to takiej, o jakiej marzyłem, przepowiadając ten dzień lata temu! Richard Heart i jego wizja są gotowi zmiażdżyć sceptyków – i ja wiedziałem, że to się stanie!

Kim są Hexicans? To społeczność entuzjastów kryptowaluty HEX, stworzonej przez Richarda Hearta. Heksykanie to ludzie zafascynowani ideą stakingu, wolności finansowej i decentralizacji. W tym klipie przybliżamy, co motywuje tę grupę, jakie wartości ich łączą i dlaczego HEX zyskał tak oddane grono zwolenników na całym świecie. Dołącz do podróży w świat Hexicans i odkryj, czym żyje ta wyjątkowa społeczność!

HEXICANS ANTHEM: My Everything · D.White with HANNAH PALMER 2024 Ⓡ