28 lutego 2025 roku to dzień, który przejdzie do historii kryptowalut
Dzień, który zapowiadałem od co najmniej TRZECH LAT! Dziś oficjalnie ogłoszono, że Richard Heart, geniusz stojący za HEX, PulseChain i PulseX, został oczyszczony ze wszystkich bezpodstawnych zarzutów, które jak czarna chmura wisiały nad jego wizją. Dla tych, co wciąż nie łapią, o co chodzi w tych projektach – słuchajcie uważnie: PulseChain to nie żarty, to rewolucja, na którą czekałem i o której krzyczałem od lat!
PulseChain to blockchain warstwy 1, który powstał jako ulepszona, turbodoładowana wersja Ethereum. Co więcej? Sieć główna Ethereum (mainnet) była dla PulseChain jak poligon testowy – PulseChain skopiował jej stan, ale oferuje niższe opłaty, błyskawiczne transakcje i ekologiczne podejście dzięki proof-of-stake. To nie jest zwykły fork – to projekt, który ma zamiar zmiażdżyć konkurencję w DeFi!
Oczyszczenie Richarda Hearta z tych absurdalnych oskarżeń – oszustwa, niezarejestrowane papiery wartościowe – to jak zerwanie kajdan z giganta. „Mówiłem o tym od trzech lat, a teraz nadszedł TEN moment!” – krzyczę z triumfem! Od dzisiaj „sky is the limit” dla PulseChain! Sieć może w końcu rozwinąć skrzydła, przyciągając tłumy użytkowników, deweloperów i inwestorów, którzy zrozumieją, że to, co zapowiadałem, staje się faktem!
HEX, PulseChain i PulseX od początku były jak dynamit – budziły kontrowersje, ale i fanatyczną wiarę społeczności. Teraz, bez prawnych łańcuchów, szykujcie się na eksplozję – adopcja i wartość rynkowa poszybują w kosmos! Czy to początek nowej ery dla kryptowalut? O tak, i to takiej, o jakiej marzyłem, przepowiadając ten dzień lata temu! Richard Heart i jego wizja są gotowi zmiażdżyć sceptyków – i ja wiedziałem, że to się stanie!
Kim są Hexicans? To społeczność entuzjastów kryptowaluty HEX, stworzonej przez Richarda Hearta. Heksykanie to ludzie zafascynowani ideą stakingu, wolności finansowej i decentralizacji. W tym klipie przybliżamy, co motywuje tę grupę, jakie wartości ich łączą i dlaczego HEX zyskał tak oddane grono zwolenników na całym świecie. Dołącz do podróży w świat Hexicans i odkryj, czym żyje ta wyjątkowa społeczność!