Kaeyra: Polka podbija świat – wideo historia

Kaeyra, czyli Karolina Baran, to 24-letnia wokalistka o polskich korzeniach, urodzona w USA, która od 18 lat konsekwentnie buduje swoją pozycję na międzynarodowej scenie muzycznej, zdobywając serca słuchaczy na całym świecie.

:microphone: To jedyny artykuł, który szczegółowo przedstawia pełną VIDEO biografię Kaeyry, od jej pierwszych występów w Chicago aż po American Idol, Lollapaloozę i współpracę z Warner Music!

:pushpin: Od Festiwalu Klenczona, przez polonijne festiwale w Chicago, takie jak Festival Polonaise, Taste of Polonia aż po światowe sceny: America’s Got Talent, American Idol, Kaeyra podbija też serca w Polsce na Festiwal Muzyki Chrześcijańskiej Jasna Strona Mocy, Top of the Top Sopot Festival i On Air Music Awards.

:fire: Ten artykuł jest stale aktualizowany, więc dodaj go do zakładek i wracaj po najnowsze informacje o Kaeyrze i jej sukcesach!

:light_bulb: Uwaga: To jest żywe opracowanie, które będzie stale aktualizowane, więc zapisz sobie link i wracaj tu po najnowsze informacje o Kaeyrze i jej kolejnych sukcesach!

Kim naprawdę jest Kaeyra? W tym wideo zobaczysz pełną historię Karoliny Baran – utalentowanej Polki z Chicago, która podbija świat muzyki. Od dzieciństwa po sukcesy w amerykańskim „American Idol” – Ta strona to najbardziej szczegółowy materiał o jej muzycznej drodze.

Onet Rano - Wywiad

Dziś, mając na koncie współpracę z Warner Music i premierę nowego singla "Kiss Kiss"który znajdziesz na samym dole tego opracowania!, Kaeyra jest gotowa na kolejny krok w swojej karierze.

2007

Początki muzycznej podróży

Już w wieku 6 lat Kaeyra zaczęła naukę w ABC Music Academy w Schaumburgu USA, prowadzonej przez jej mamę. W tym czasie odkrywała muzykę w sposób naturalny – codziennie przebywała w szkole, słuchała zajęć starszych uczniów i angażowała się w różne lekcje.

“Nie mieliśmy telefonów czy iPadów, więc kiedy się nudziłam, zaczepiałam nauczycieli i prosiłam, żeby uczyli mnie grać na nowych instrumentach.”

Jej pierwszym instrumentem był fortepian, ale szybko zainteresowała się także gitarą, fletem i perkusją. Talent muzyczny rozwijał się błyskawicznie, a jej determinacja i pasja sprawiły, że wkrótce zaczęła występować na lokalnych koncertach i konkursach.

2011

:musical_notes: 10-letnia Kaeyra – „To Make You Feel My Love”
Młodziutka Kaeyra z niezwykłą wrażliwością interpretuje ponadczasowy utwór, wkładając w niego całą duszę. To wykonanie pełne emocji pokazuje, że jej talent i pasja do muzyki były widoczne już od najmłodszych lat.

:family_man_woman_girl: 10-letnia Kaeyra – „Cudownych Rodziców Mam”
Od najmłodszych lat Karolina nie tylko mówi, ale i śpiewa po polsku, pielęgnując swoje korzenie. W tym poruszającym wykonaniu pełnym wdzięczności i miłości Kaeyra sprawia, że utwór nabiera jeszcze głębszego znaczenia.

:sparkling_heart: 10-letnia Kaeyra – „Mamo, Żywa Kołysko”
Pełna czułości i emocji interpretacja piosenki o miłości do matki. Kaeyra, od dzieciństwa śpiewająca po polsku, przekazuje w tym wykonaniu niezwykłą szczerość i wzruszenie, dotykając serc wszystkich słuchaczy.

2013

Pierwsze lekcje śpiewu i rozwój wokalny

W wieku 12 lat Kaeyra rozpoczęła naukę śpiewu pod okiem Jade Maze w Chicago, co było przełomowym momentem w jej karierze. Dotąd skupiała się głównie na grze na instrumentach, ale to właśnie wokal stał się jej największą pasją.

“Początkowo myślałam, że będę tylko grać na instrumentach, ale gdy zaczęłam śpiewać, poczułam, że to jest to, co chcę robić przez całe życie.”

Jade Maze szybko dostrzegła w niej wyjątkowy talent i pomogła jej kształtować mocny, unikalny głos. Kaeyra zaczęła brać udział w lokalnych warsztatach i występować na żywo, co jeszcze bardziej umocniło jej miłość do muzyki.

2014

Pierwsze nagrania studyjne i rozwój muzyczny

W wieku 13 lat Kaeyra zaczyna nagrywać swoje pierwsze profesjonalne utwory w studio nagraniowym w Chicago. Jest to dla niej nowy etap – dotąd głównie uczyła się muzyki i występowała w szkolnym środowisku, ale teraz może eksperymentować z brzmieniem i poznawać tajniki produkcji muzycznej.

To właśnie w tym roku zaczyna rozwijać swój własny styl i poszukiwać inspiracji w różnych gatunkach muzycznych. Nagrywa pierwsze covery oraz autorskie interpretacje znanych utworów, które pomagają jej doskonalić wokal i pracę w studiu.

Kaeyra - Bruce Rauner Scorpions Cover - Taste of Polonia Chicago

Pod koniec roku zaczyna współpracę z pierwszymi profesjonalnymi muzykami i producentami, co otwiera przed nią nowe możliwości. To okres intensywnej nauki – zarówno w zakresie techniki wokalnej, jak i muzycznej ekspresji, który przygotowuje ją na kolejne wielkie kroki w karierze.

“Praca w studiu była dla mnie zupełnie nowym doświadczeniem. Uczyłam się, jak panować nad głosem, jak interpretować piosenki i jak tworzyć własne brzmienie.”

2015

Rockowy debiut, Festiwal Klenczona i pierwsze sukcesy w Polsce

14-letnia Kaeyra dołącza do zespołu Profusion jako wokalistka i basistka. Grupa, składająca się z młodych, ambitnych muzyków, szybko zdobywa uznanie na lokalnej scenie rockowej. Występują na różnych koncertach w Chicago i okolicach, gdzie Kaeyra pokazuje swój niezwykły talent wokalny i instrumentalny.

Kaeyra & Profusion - Livin’ A Lie

Kaeyra & Profusion - Roxanne

Kaeyra & Profusion - How It Goes

Kaeyra & Profusion - Polska Parada w Chicago

Pierwszym wielkim przełomem dla niej jest występ na Festiwalu im. Krzysztofa Klenczona w Pułtusku – prestiżowym konkursie muzycznym, poświęconym legendarnemu gitarzyście Czerwonych Gitar. Kaeyra i jej zespół Profusion zdobywają aż trzy nagrody, a ona sama otrzymuje indywidualne wyróżnienie dla najlepszej wokalistki festiwalu.

“To był mój pierwszy duży festiwal w Polsce i ogromna dawka emocji. Byłam młoda, ale czułam, że muzyka to moja droga. Ten moment utwierdził mnie w przekonaniu, że chcę iść dalej!”

Podczas pobytu w Polsce Kaeyra ma okazję wystąpić także przed prezydentem Polski, co jest dla niej wielkim zaszczytem. W kolejnych miesiącach bierze udział w licznych konkursach muzycznych, zdobywając kolejne nagrody, a jej nazwisko zaczyna pojawiać się w polskich mediach muzycznych.

2016

Współpraca z Postmodern Jukebox i nowy cover “Thinking Out Loud”

W wieku 15 lat Kaeyra zostaje dostrzeżona przez Scotta Bradlee, założyciela Postmodern Jukebox (PMJ) – znanego projektu muzycznego, który przerabia współczesne hity na styl retro, jazzowy i swingowy. Dzięki swoim wcześniejszym występom w Chicago oraz nagraniom publikowanym w internecie, Kaeyra przyciąga uwagę Bradlee’ego, który zaprasza ją do współpracy.

W ramach tej współpracy Kaeyra nagrywa kilka znakomitych coverów w unikalnym stylu PMJ. Są to m.in.:

Kaeyra - Nothing Else Matter (Metallica)

Kaeyra - Time After Time (Cyndi Lauper)

Kaeyra - Love On The Brain (Rihanna)

Kaeyra - In The Air Tonight (Phil Collins)

Teledyski z jej udziałem szybko zdobywają miliony wyświetleń na YouTube, a jej głos i sceniczna ekspresja przyciągają uwagę fanów z całego świata. Jej interpretacja „Nothing Else Matters” Metalliki staje się jednym z najbardziej popularnych wykonań w historii PMJ.

“Postmodern Jukebox nauczył mnie, jak bawić się muzyką i czerpać z różnych epok. Ta współpraca dała mi ogromne doświadczenie sceniczne i otworzyła drzwi do kolejnych projektów.”

Dodatkowo, w duecie z Danielem Jonakiem, nagrywa cover „Thinking Out Loud” Eda Sheerana, który zostaje opublikowany na YouTube i zdobywa pozytywne recenzje. To nagranie pokazuje jej subtelną, emocjonalną stronę wokalu i doskonałą harmonię z akompaniamentem fortepianu.

Kaeyra - Thinking Out Loud (cover) feat. Daniel Jonak

Kaeyra & BILLY NEAL - With a little help from my friends (Lennon/McCartney)

2017

Debiutancki album „Fountains of Gold” i Festival Polonaise

16 letnia już Kaeyra wydaje swój pierwszy album „Fountains of Gold”, który jest przełomowym momentem w jej karierze. Nad materiałem pracuje z renomowanymi producentami Arturem Wnorowskim i Danielem Jonakiem, którzy pomagają jej znaleźć unikalne brzmienie łączące elementy soulu, jazzu i popu.

W 2017 roku Kaeyra po raz pierwszy zostaje zaproszona na Festival Polonaise w Chicago – wydarzenie, które z czasem stanie się dla niej jednym z najważniejszych w karierze.

Jej debiutancki występ zostaje świetnie przyjęty przez polonijną publiczność, a organizatorzy od razu wiedzą, że chcą ją ponownie na scenie. W kolejnych latach Kaeyra regularnie powraca na festiwal, a jej koncerty przyciągają coraz większą publiczność.

Występy, w tym dynamiczne wykonania utworów z nowego albumu, zachwycają zarówno fanów, jak i krytyków, a Festival Polonaise staje się dla niej stałym miejscem spotkań z polonijną społecznością i okazją do dzielenia się swoją muzyką

„Festival Polonaise to wydarzenie, które ma dla mnie ogromne znaczenie. Czuję tu niesamowitą energię i dumę z moich polskich korzeni.”, który jest przełomowym momentem w jej karierze. Nad materiałem pracuje z renomowanymi producentami Arturem Wnorowskim i Danielem Jonakiem, którzy pomagają jej znaleźć unikalne brzmienie łączące elementy soulu, jazzu i popu.

Album zawiera głębokie, emocjonalne utwory, które pokazują szeroką skalę wokalną i wrażliwość artystki. Kaeyra w „Fountains of Gold” eksploruje tematy miłości, poszukiwania siebie i muzycznej pasji. Krytycy zwracają uwagę na dojrzałość jej kompozycji oraz mocny, hipnotyzujący głos, który wyróżnia się na tle innych debiutantów.

Thoughts of the Fool - Kaeyra

„To był dla mnie niezwykle ważny moment. Pierwszy album to coś wyjątkowego, bo pokazuje, kim jesteś jako artysta. Chciałam, aby każda piosenka miała osobisty wydźwięk i autentyczną historię.”

2018

America’s Got Talent i Festival Polonaise

Kaeyra ma 17 lat i bierze udział w 13. edycji “America’s Got Talent”, gdzie jej wykonanie „Take Me to Church” Hoziera zachwyca jurorów i publiczność. Jej występ jest pełen emocji, a jej potężny wokal i charyzma sceniczna sprawiają, że dostaje cztery “TAK” od jury. Simon Cowell komentuje: “You are star material”, podkreślając jej wyjątkowy talent i gotowość do wielkiej kariery.

Pomimo fenomenalnych recenzji, Kaeyra nie przechodzi do finałowych etapów programu, co wywołuje falę komentarzy wśród fanów i widzów. Wielu uważa, że decyzja była niesprawiedliwa, a jej talent zasługiwał na więcej.

W mediach społecznościowych pojawiają się opinie, że to jedna z najbardziej niedocenionych uczestniczek tej edycji.

„Dla mnie to było niesamowite doświadczenie. Oczywiście chciałam zajść dalej, ale sam fakt, że mogłam wystąpić na tak wielkiej scenie i usłyszeć te wszystkie pochwały, był dla mnie ogromnym wyróżnieniem.”

Po udziale w “America’s Got Talent”, Kaeyra powraca do Chicago i występuje na Festival Polonaise, gdzie ponownie pokazuje pełnię swojego talentu. Wydarzenie gromadzi tłumy Polonii amerykańskiej, a jej koncert jest jednym z najjaśniejszych punktów programu. Jej występ jest pełen emocji, a publiczność entuzjastycznie reaguje na każdą piosenkę, szczególnie na jej interpretacje polskich klasyków oraz autorskie utwory.

„Festival Polonaise to dla mnie coś wyjątkowego – to miejsce, gdzie mogę być blisko mojej polskiej społeczności i dzielić się z nimi moją muzyką.”

2019

Koncerty i nowe doświadczenia

W 2019 roku Kaeyra obchodzi 18 urodziny i kontynuuje swoją muzyczną podróż, koncertując na różnych scenach w USA i Europie.

Występuje na Festival Polonaise w Chicago, gdzie jej show staje się jednym z najbardziej oczekiwanych momentów wydarzenia. Artystka rozwija swój repertuar, łącząc pop, jazz i soul, a także prezentując własne utwory.

“Każdy koncert to dla mnie nowe doświadczenie. Uwielbiam moment, kiedy mogę stanąć przed publicznością i dzielić się muzyką.”

Podczas roku intensywnie pracuje również nad nowymi kompozycjami i doskonali swoje umiejętności wokalne oraz sceniczne.

Kaeyra & Michal Szpak - Copernicus Center Chicago

Kaeyra & Dżem - Copernicus Center Chicago

Kaeyra - Chicago White Sox Polish Heritage Night

2020

Pandemia i nowe wyzwania

Rok 2020 przynosi nieoczekiwane wyzwania związane z pandemią COVID-19. Wiele koncertów i wydarzeń muzycznych zostaje odwołanych lub przeniesionych do internetu. 19 letnia Kaeyra nie zwalnia tempa – organizuje live streamingi, gdzie prezentuje akustyczne wersje swoich utworów oraz covery znanych przebojów. Jej występy online gromadzą tysiące widzów i cieszą się ogromnym zainteresowaniem.

“Pandemia była trudnym okresem, ale pozwoliła mi skupić się na muzyce w inny sposób. Chciałam dać moim fanom trochę radości, nawet jeśli nie mogliśmy spotkać się na żywo.”

Mimo ograniczeń, Kaeyra kontynuuje pracę nad nowym materiałem, który w przyszłości stanie się fundamentem jej kolejnych sukcesów.

2021

EP-ka „11:11” i wielkie festiwale

W 2021 roku Kaeyra (20) wydaje swoją EP-kę „11:11”, która pokazuje jej muzyczną ewolucję. Album łączy w sobie elementy R&B, popu i soulu, a jego premierze towarzyszy duże zainteresowanie zarówno w USA, jak i w Polsce.

“Każdy utwór na tej EP-ce jest dla mnie osobisty. To zapis mojej drogi, zmian, jakie przeszłam jako artystka.”

Występuje na Top of the Top Sopot Festival, gdzie po raz pierwszy prezentuje utwory z nowej EP-ki na jednej z największych polskich scen muzycznych. Jej występ zostaje świetnie przyjęty przez publiczność oraz krytyków.

Dodatkowo bierze udział w Festiwalu Muzyki Chrześcijańskiej „Jasna Strona Mocy” na Jasnej Górze, gdzie wykonuje utwór „You Say” Lauren Daigle w towarzystwie Zespołu Instrumentalnego i Chóru pod kierunkiem Piotra Dziubka oraz Muzyków Filharmonii Dolnośląskiej pod batutą Wojciecha Hryniewicza. Jej emocjonalne wykonanie spotyka się z owacjami na stojąco i uznaniem zarówno widzów, jak i ekspertów muzycznych.

“To był dla mnie niezwykły moment – zaśpiewać na Jasnej Górze, w takim miejscu, z tak wspaniałą orkiestrą. Czułam, że to coś więcej niż zwykły występ.” Kaeyra koncertuje na różnych scenach w USA i Europie. Występuje na Festival Polonaise oraz na Top of the Top Sopot Festival, prezentując coraz dojrzalszy repertuar. W 2021 roku wydaje EP-kę „11:11”, która pokazuje jej muzyczną ewolucję.

Kaeyra - All I Know feat. Caye

Kaeyra - Piosenki Mojego Życia - Wywiad dla Polvision

2022

Lollapalooza i kolejne sukcesy

Kaeyra (21) dołącza do grona prestiżowych artystów występujących na Lollapaloozie w Chicago, jednym z największych i najbardziej wpływowych festiwali muzycznych na świecie. To historyczny moment – zostaje pierwszą artystką polskiego pochodzenia, która pojawia się na tej scenie.

Jej występ jest dynamiczny, pełen energii i świeżości. Prezentuje swoje autorskie utwory oraz nowoczesne interpretacje klasycznych hitów. Publiczność przyjmuje ją entuzjastycznie, a krytycy zwracają uwagę na jej charyzmę sceniczną i potężny wokal.

„To było spełnienie marzeń – stać na scenie Lollapaloozy i czuć tę niesamowitą energię publiczności. Każdy artysta marzy o takiej chwili.”

Po sukcesie na Lollapaloozie Kaeyra zostaje zaproszona na kolejną edycję Festival Polonaise w Chicago. Jej występ tym razem jest nie tylko pokazem wokalnym, ale również hołdem dla polskich fanów. Śpiewa zarówno po angielsku, jak i po polsku, prezentując repertuar, który łączy jej amerykańskie i polskie korzenie.

„Festival Polonaise to dla mnie coś wyjątkowego – mogę być blisko mojej polskiej społeczności i dzielić się z nimi muzyką, którą tworzę z serca.”

W ciągu tego roku Kaeyra pracuje także nad nowymi nagraniami i przygotowuje materiał, który będzie miał premierę w nadchodzących latach. Jej muzyczna ścieżka nabiera tempa, a Lollapalooza i Festival Polonaise stają się kolejnymi kamieniami milowymi w jej karierze. Kaeyra zostaje pierwszą artystką polskiego pochodzenia, która występuje na Lollapaloozie w Chicago – jednym z największych festiwali na świecie. Jej dynamiczny koncert przyciąga uwagę międzynarodowej publiczności.

„To było spełnienie marzeń – stać na scenie Lollapaloozy i czuć tę energię publiczności.”

2023

American Idol i Top of the Top Sopot Festival, Festival Polonaise w Chicago Koncert z Andrzej Piaseczny oraz nowy Video Clip:" Gromee feat. Kaeyra - Lover – 2023 to przełomowy rok dla Kaeyra!

Kaeyra (22) bierze udział w 21. edycji “American Idol”, jednym z najbardziej prestiżowych talent show w USA. Jej wykonanie „Don’t Let Go (Love)” grupy En Vogue od razu przyciąga uwagę jurorów i publiczności. Katy Perry i Lionel Richie chwalą jej mocny wokal, a Luke Bryan zauważa jej unikalny styl i sceniczną charyzmę.

Kaeyra konsekwentnie przechodzi przez kolejne etapy programu, zachwycając swoimi interpretacjami utworów. Ostatecznie dociera do TOP 20, co stawia ją w gronie najlepszych młodych wokalistów tej edycji.

„To było jedno z najbardziej intensywnych i ekscytujących doświadczeń w mojej karierze. Każdy występ był dla mnie wyzwaniem, ale także ogromną lekcją.”

Po udziale w “American Idol” Kaeyra zauważa wzrost zainteresowania swoją muzyką. Jej social media zaczynają przyciągać nowych fanów, a jej występy w programie osiągają setki tysięcy wyświetleń na YouTube. To sprawia, że jej kariera nabiera jeszcze większego tempa., docierając do TOP 20. Jej wykonanie „Don’t Let Go (Love)” zachwyca jurorów i widzów.

Kaeyra ujawnia, dlaczego odpadła przed finałem!

W sierpniu powraca na Top of the Top Sopot Festival, tym razem jako jedna z głównych gwiazd wieczoru. Na scenie Opery Leśnej wykonuje swój nowy singiel „Sour”, który staje się radiowym hitem w Polsce. Publiczność reaguje entuzjastycznie, a jej występ zbiera znakomite recenzje od krytyków i fanów.

„Za każdym razem, gdy wracam na scenę w Sopocie, czuję, że to mój drugi dom. Polska publiczność jest niesamowita, a energia tego miejsca jest niepowtarzalna.”

Jej występ w Sopocie wzmacnia jej pozycję na polskim rynku muzycznym i otwiera drzwi do kolejnych projektów. Artystka zaczyna planować nowe nagrania i przygotowuje się do premiery kolejnych singli., gdzie premierowo wykonuje swój nowy singiel „Sour”. Jej występ zdobywa świetne recenzje, a publiczność w Operze Leśnej reaguje entuzjastycznie.

„Za każdym razem, gdy wracam na scenę w Sopocie, czuję, że to mój drugi dom.”

Kaeyra - Festival Polonaise Chicago

Także pod koniec 2023 roku Kaeyra nawiązała współpracę z renomowanym polskim producentem muzycznym Gromee, czego efektem był singiel „Lover”. Utwór łączy nowoczesne brzmienia elektroniki z charakterystycznym, emocjonalnym wokalem Kaeyry, co spotkało się z entuzjastycznym odbiorem fanów i krytyków.

„Lover” został wydany wraz z oficjalnym teledyskiem, który szybko zdobył popularność na platformach streamingowych i YouTube, umacniając pozycję Kaeyry na rynku muzycznym. To kolejny krok w jej dynamicznie rozwijającej się karierze i dowód na to, że jest gotowa podbijać zarówno polską, jak i międzynarodową scenę muzyczną.

Kaeyra & Andrzej Piaseczny - Copernicus Center Chicago

2024

Top of the Top Sopot Festival – kolejny triumf na sopockiej scenie i nowe muzyczne projekty w tym nowy singiel “SOUR”

Kaeyra (23) po raz kolejny występuje na Top of the Top Sopot Festival, umacniając swoją pozycję jako jedna z czołowych polskich artystek na międzynarodowej scenie. To już jej trzeci z rzędu występ na tym prestiżowym wydarzeniu, co czyni ją jedną z najczęściej zapraszanych młodych wokalistek na sopockiej scenie.

Jej występ w Operze Leśnej jest jednym z najbardziej oczekiwanych momentów festiwalu. Artystka zachwyca publiczność nie tylko nieskazitelną techniką wokalną, ale również pełnym emocji i ekspresji wykonaniem swojego nowego materiału.

„Za każdym razem, gdy wracam na scenę w Sopocie, czuję się, jakbym wracała do domu. Publiczność tutaj ma w sobie coś wyjątkowego – daje mi ogromną energię i motywację do dalszej pracy.”

Podczas festiwalu Kaeyra prezentuje swój nowy singiel “SOUR”, który spotyka się z entuzjastycznym odbiorem.

Krytycy zwracają uwagę na jej ewolucję muzyczną oraz coraz bardziej dojrzałe brzmienie. Artystka udowadnia, że potrafi balansować między różnymi gatunkami, łącząc pop, R&B i elementy muzyki elektronicznej., gdzie zaprezentowała swój nowy singiel oraz najnowszy materiał muzyczny. Jej występ w Sopocie staje się jednym z najważniejszych momentów festiwalu, a jej charyzmatyczna interpretacja utworów wywołuje ogromne emocje wśród publiczności. Krytycy podkreślają, że jej głos nabrał jeszcze większej głębi, a jej sceniczna obecność jest magnetyczna.

„Sopot to miejsce, które zawsze przyjmowało mnie ciepło. Za każdym razem, gdy tu występuję, czuję ogromną energię publiczności.”

Oprócz triumfalnego występu w Sopocie, Kaeyra intensywnie pracuje nad swoim nadchodzącym albumem, który ma zostać wydany przez Warner Music. To jeden z jej najbardziej ambitnych projektów, nad którym pracuje z międzynarodowym zespołem producentów i songwriterów.

„Chcę, aby ta płyta była czymś wyjątkowym – czymś, co odzwierciedli wszystkie moje inspiracje i doświadczenia. Eksperymentuję z brzmieniami, ale przede wszystkim zależy mi na emocjach, które mogę przekazać poprzez muzykę.”

Singiel zapowiadający album osiąga sukces na platformach streamingowych, co tylko potwierdza, że Kaeyra jest na najlepszej drodze do podbicia światowej sceny muzycznej. Artystka eksploruje nowe brzmienia, łącząc elementy popu, R&B i elektroniki, co zapowiada ekscytujący nowy rozdział w jej karierze., gdzie prezentuje swój nowy singiel.

Zobacz także Kaeyra w Dzień Dobry TVN :backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down:

Kaeyra - Christmas With Me (Official Visual)

2025

On Air Music Awards, pierwsza złota płyta i premiera „Kiss Kiss”

W 2025 roku Kaeyra (24) osiąga kolejny wielki sukces – zostaje nominowana do On Air Music Awards 2025, prestiżowej nagrody muzycznej przyznawanej najbardziej obiecującym artystom nowej generacji. Jej nominacja w kategorii „Best New International Artist” jest dowodem na to, że jej muzyka zaczyna zdobywać coraz większe uznanie w światowej branży muzycznej.

„My first gold record🥹 The biggest surprise from the most amazing team at @warnermusicpoland!! Thank you @sophietsimmons, @helloimlenno, @_ferrismueller and everyone that made this happen. I am beyond thankful for all the love and support! :growing_heart::growing_heart:

„Jestem ogromnie wdzięczna za tę nominację! Każdy dzień w muzyce to dla mnie nowa przygoda i nie mogę się doczekać, co przyniesie przyszłość.”

Niedługo po tym Kaeyra wydaje singiel „Kiss Kiss”, który zwiastuje jej debiutancki album pod skrzydłami Warner Music.

„To flirtujący, taneczny numer. Chciałam, żeby ludzie się przy nim dobrze bawili!”, który zwiastuje jej debiutancki album pod skrzydłami Warner Music. Singiel szybko zdobywa popularność na platformach streamingowych, a teledysk do utworu zbiera miliony wyświetleń w pierwszych tygodniach po premierze.

:movie_camera: Nowość: Kiss Kiss

:backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down:

:backhand_index_pointing_right: Facebook | Instagram | YouTube | TikTok

:musical_notes: Spotify | Apple Music | :e_mail: kaeyra.mgmt@gmail.com

:light_bulb: Koniecznie wracaj tu po aktualizacje!

:pushpin: Artur Borek | Polish Network
:envelope: mail@polish.network
:globe_with_meridians: www.pn.social